Arval Car Sharing: Soluția de mobilitate responsabilă

Ce este Arval Car Sharing?

Car Sharing este o soluție de mobilitate accesibilă, flexibilă și ușor de utilizat. Prin utilizarea acestei aplicații, toți angajații companiei dumneavoastră pot rezerva un autovehicul direct din aplicația instalată pe telefonul mobil. Astfel, ei vor putea porni rapid spre o întâlnire de câteva ore sau chiar participa la o delegație de mai multe zile, plecând direct din parcarea companiei.

Șoferii pot partaja ușor unul sau mai multe autovehicule, în funcție de necesitățile de mobilitate profesională. Flota dedicată acestui serviciu este accesibilă prin intermediul aplicației mobile instalate, în timp ce gestionarea auto distribuirii autovehiculelor se face prin intermediul unui acces back-office online.

Arval Car Sharing

Aplicația este disponibilă tuturor angajaților, permițându-le să se înregistreze, să-și aleagă intervalul de timp și să rezerve mașina din câteva click-uri, cu numai 20 de minute înainte de utilizare. Orice incident poate fi înscris direct din aplicație, prin acces direct la suport.

Autovehiculul poate fi deblocat și blocat direct din aplicația mobilă, care preia rolul cheii, la fel și închiderea rezervării, astfel eliberând mașina pentru următorul utilizator.

Condițiile de utilizare precum și asigurarea trebuie să fie validate de utilizator înainte de a accesa autovehiculul.


4 avantaje ale utilizarii serviciului de mobilitate Arval Car Sharing:

  1. Aplicatie mobila, accesibila pentru toti angajatii: folosesc telefonul mobil pentru rezervarea masinii in scopuri personale sau profesionale.
  2. Optimizarea costurilor de mobilitate: multumita acestei solutii, compania poate face economii utilizand flota intr-un mod mai eficient si echitabil pentru toti angajatii.
  3. Imagine clara a utilizarii flotei partajate : datorita rapoartelor oferite in dashboard-ul accesibil din back-office, un manager de flota are o imagine clara si la indemana, personalizata asupra activitatii utilizatorilor inrolati.
  4. Corporate Social Responsability : serviciul Arval Car Sharing faciliteaza atingerea obiectivelor de CSR ale companiei, reducand in acelasi timp emisiile de dioxid de carbon prin eficientizarea utilizarii autovehiculelor flotei.
Aveti nevoie de informatii?
Ne puteti gasi la nr de telefon 021.599.10.00

Doriti sa descoperiti Arval?

Why Arval

Ai incredere in noi.

Partener global cu peste 30 ani experienta in leasing operational.

Fii partenerul nostru

Echipa noastra de experti te ajuta sa gasesti solutiile potrivite.

Oricand si oriunde

Suntem alaturi de tine - fizic si digital oricand ai nevoie de noi.

Bucura-te de placerea condusului.

Noi ne asiguram ca masina ta este in permanenta in stare optima