asistenta rutiera

Asistenta Rutiera

In cazul unui accident sau al unei avarii ai nevoie de asistenta potrivita pentru a-ti putea relua, in cel mai scurt timp posibil, activitatea. 

 • Pastram flota in miscare pe plan mondial

  Arval colaboreaza cu companii de asistenta rutiera oferind o acoperire completa, atat pe plan national cat si international. In acest mod reusim sa minimizam timpul pe care soferii dumneavoastra ii petrec pe loc.

 • Asistenta pentru soferi. Liniste pentru client

  Asistenta oferita soferilor

  In cazul unui accident sau al unei avarii, grija principala este legata de sanatatea soferului. Echipa noastra este in permanenta la dispozitia soferilor pentru a-I sprijini indiferent de situatie - fie ca discutam de o avarie, accident sau un plin combustibil efectuat gresit. Scopul nostru este de a-i pune din nou in miscare, cu pierderi minime de timp.

  Suport imediat

  Acolo unde implicarea noastra poate da rezultate imediate, vom actiona instant (de exemplu o pana sau inlocuirea unei baterii). Acolo unde avaria este de natura mecanica vom ramane in continuare ca singur punct de contact (in relatia cu furnizorii, si reparatorii) si va vom tine la curent cu statusul reparatiei.

 • Asistenta rutiera pentru toti

  Arval ofera asistenta rutiera pentru toate tipurile de vehicule fie ca discutam de cele de pasageri, comerciale sau electrice. Acest lucru permite echipei dumneavoastra sa controleze intr-un mod transparent si cat mai eficient toate aspectele bugetare.

Aveti nevoie de informatii?
Ne puteti gasi la nr de telefon 021.599.10.00

Doriti sa descoperiti Arval?

Why Arval

Ai incredere in noi.

Partener global cu peste 30 ani experienta in leasing operational.

Fii partenerul nostru

Echipa noastra de experti te ajuta sa gasesti solutiile potrivite.

Oricand si oriunde

Suntem alaturi de tine - fizic si digital oricand ai nevoie de noi.

Bucura-te de placerea condusului.

Noi ne asiguram ca masina ta este in permanenta in stare optima