Electric vehicle

Vehicule electrice: eficientizare constanta a flotei.

Anvelopele reprezinta pilonul numarul 4 al oricarui TCO. Solutiile Arval de management al anvelopelor asigura o siguranta optima a soferilor si, in paralel, contribuie la reducerea substantiala a  costurilor de exploatare. 

 • 1. Misiunea Arval - Vehicule electrice (BEV) si hibride

  Misiunea Arval este de a ajuta clientii sa faca alegerea corecta in acest mediu de productie a vehiculelor care evolueaza rapid, oferind consultanta de specialitate in ceea ce priveste alegerile privind grupurile motopropulsoare si solutiile de mobilitate eficiente pe termen scurt, mediu si lung. Echipele de consultanta ale Arval, prin abordarea Arval SMaRT (Mobilitate Durabila si Obiective de Responsabilitate), pot sprijini companiile din flota lor si exercitiul de reprofilare a mobilitatii si le pot ajuta sa isi construiasca sau sa dezvolte politicile auto si de mobilitate pentru a face fata acestor noi provocari. 
  Avand in vedere ambitiile de CSR ale Arval si mai pe larg ale BNP Paribas, dorim sa fim contribuitori cheie la tranzitia energetica. Acest lucru nu inseamna doar ca investim si cream parteneriate incontinuu pentru a ne
  extinde serviciile de promovare a mobilitatii electronice complete si a mobilitatii conectate, ci ne-am si angajat, sa implementam complet principiile SMART, inclusiv revizuirea completa a politicii auto proprii, proces demarat din momentul in care am lansat SMaRT in vara anului trecut.

  Datorita simulatorului nostru SMaRT TCO, putem furniza o lista cu grupuri motopropulsoare optime pentru fiecare angajat, respectand in acelasi timp bugetele TCO, obiectivele CO2 si asigurand satisfactia soferului.

 • 2. Avantajele unei flote electrice sau hibride.

  1. Optiuni ecologice - vehicule electrice
  Datorită gazelor de esapament zero, un BEV tipic din Europa produce mai putine gaze cu efect de sera pe intreg ciclul sau de viata, in comparație cu echivalentul său pe benzină sau Diesel.

  2. Gama extinsa de modele - BEV si hibride
  Astazi, vehiculele electrice sunt disponbile în toate segmentele, inclusiv Mașini Mici și de Oraș (ex. Fiat 500e, Peugeot 208, Opel Corsa), Mașini Compacte (e.g. Peugeot 308, Volkwagen I.D.3, Citroen C4), Mașini Mari (BMW seria iX3, Tesla Y, Audi Q4), Mașini de Lux (ex. BMW seria i4, Audi e-tron, BMW iNext). Aceasi abordare este prezenta si in gama de masini hibride pentru a acoperi o gama cat mai variata a cerintelor clientilor.

  3. TCO-uri competitive.
  Combinația dintre evoluția tehnologică, mediul fiscal si, disponibilitatea
  modelelor asigura o intretinere si costuri de asigurare reduse in timp ce eficiența energetică a motoarelor electrice contribuie la creșterea competitivității Costului Total de Proprietate.

  Mai mult, in cazul in care doriti sa faceti trecerea de la o flota traditionala la una electrica sau hibrida, Arval va sprijina la fiecare pas al procesului.

Aveti nevoie de informatii?
Ne puteti gasi la nr de telefon 021.599.10.00

Doriti sa descoperiti Arval?

Why Arval

Ai incredere in noi.

Partener global cu peste 30 ani experienta in leasing operational.

Fii partenerul nostru

Echipa noastra de experti te ajuta sa gasesti solutiile potrivite.

Oricand si oriunde

Suntem alaturi de tine - fizic si digital oricand ai nevoie de noi.

Bucura-te de placerea condusului.

Noi ne asiguram ca masina ta este in permanenta in stare optima