Arval Connect

Arval Connect: Informatii corecte pentru decizii importante

Arval Connect: Informatii corecte pentru decizii importante

Arval Connect reprezinta solutia optima de colectare, analiza si evaluare a datelor flotei dumneavoastra. Creat pentru a spori productivitatea, siguranta soferului si pentru a optimiza procesul de luare a deciziilor.

 • Soferi conectati, intimitate asigurata

  Sistemul nostru este construit in jurul conceptului de intimitate si control. Orice element al sistemului poate fi oprit in functie de nevoile organizatiei. Calatoriile pot fi inregistrate ca fiind in scop de afaceri sau private. Mai mult, toate informatiile transmise intre aparatul telematic si servere sunt criptate. Arval Connect este aliniat tuturor standardelor relevante in domeniul protectiei datelor cu caracter personal.

 • Informatii clare, decizii usoare

  Utilizatorii Arval Connect pot atinge reduceri ale consumului de carburant cu pana la 20%. Soferii vor fi in siguranta iar costurile de mentenanta vor fi scazute. Prin optiunea Active Routing, utilizarea generala a flotei poate creste cu pana la 20%. Mai mult, deoarece datele sunt integrate perfect in aplicatia online, sarcinile administrative sunt si ele reduse.

  Arval Connect dash

 • Date in timp real, decizii mai rapide

  Arval Connect monitorizeaza constant flota dumneavoastra. Puteti opta sa primiti alerte pentru utilizarea neconforma - cum ar fi depasirea limitelor de viteza, reducand astfel riscul accidentelor in randul soferilor. In momentul in care aveti nevoie sa luati o decizie rapida, platforma web Arval Connect va pune la dispozitie toate rapoartele de care aveti nevoie.

 • Cum functioneaza?

  ARVAL CONNECT INFO

Aveti nevoie de informatii?
Ne puteti gasi la nr de telefon 021.599.10.00

Doriti sa descoperiti Arval?

Why Arval

Ai incredere in noi.

Partener global cu peste 30 ani experienta in leasing operational.

Fii partenerul nostru

Echipa noastra de experti te ajuta sa gasesti solutiile potrivite.

Oricand si oriunde

Suntem alaturi de tine - fizic si digital oricand ai nevoie de noi.

Bucura-te de placerea condusului.

Noi ne asiguram ca masina ta este in permanenta in stare optima