cum te pot ajuta specialistii arval

CUM TE POT AJUTA SPECIALISTII ARVAL SA-TI ADMINISTREZI FLOTA?

Business 25 Oct 2020

Arval gestioneaza toate aspectele contractului de leasing operational cu managerul flotei prin selectarea si configurarea vehiculului, pe baza criteriilor prevazute in politica auto a companiei, comandarea si gestionarea vehiculelor, instruirea utilizatorilor, inclusiv in ceea ce priveste conduita ecologica si siguranta. Un specialist Arval va fi alaturi de tine inca din perioada de dinaintea semnarii contractului pentru a te sfatui si a-ti aduce la cunostinta toate aspectele avantajoase pe care un contract de leasing operational le aduce clientilor sai.

Scopul principal al specialistilor pe care Arval ii pune la dispozitia clientilor actuali sau potentiali este acela de a cladi o relatie de succes intre cele doua entitati implicate. Dupa semnarea contractului, pe o perioada delimitata de la 1 zi la 5 ani, beneficiezi de suportul integral in administrarea flotei achizitionate, in urmatoarele situatii:

Inspectia Tehnica Periodica (ITP) este procedeul prin care autoritatile verifica autoturismele pentru a da verdictul in legatura cu starea tehnica a masinii si aprobarea pentru a circula pe drumurile publice. Astfel, autoritatile verifica daca masinile aflate in circulatie respecta niste norme de siguranta. Arval va fi intotdeauna acolo pentru a va reaminti apropierea termenului limita privind inspectia tehnica periodica si pentru a se asigura ca vehiculul dumneavoastra atinge standardele cerute de catre autoritati.

Schimbarea anvelopelor se face in functie de anotimp, mai exact de 2 ori pe an, odata cu venirea iernii sau a primaverii. O tehnica mai putin folosita, in special de catre compania Arval, este achizitionarea anvelopelor all season care pot diminua siguranta in trafic din cauza deteriorarii rapide. Cu ajutorul monitorizarii vremii si a conditiei anvelopelor, Arval stabileste termenele limita la care anvelopele fiecarui vehicul trebuie schimbate. Aceasta responsabilitate este integral preluata de catre Arval, care va apeleaza de fiecare data pentru schimbarea anvelopelor.

Revizia tehnica a starii vehiculului este o actiune complexa si necesara: de la actele acestuia pana la starea motorului si a uleiurilor, nimic nu este trecut cu vederea. Rolul acestei inspectii este aceea de a verifica toate componentele vehiculului, pentru a gasi orice nereguli care pot pune in pericol soferul si participantii la trafic. La fel ca ITP-ul, si aceasta actiune este necesara, Arval incurajand toti soferii sa viziteze anual centrele de specialitate sau service-urile auto.

Pentru orice problema pe care vehiculul achizitionat prin semnarea unui contract Arval o prezinta, telefonul specialistilor companiei iti sta la dispozitie. Vizitele masinii la service-ul auto si reparatiile necesare sunt gestionate de echipa Arval; stresul clientului este astfel redus. Pentru confortul clientilor Arval, specialistii companiei de leasing operational pun la dispozitie in orice moment o masina provizorie pentru a o inlocui pe cea retinuta in service-ul auto.

In toate situatiile enumerate mai sus vei avea sprijinul deplin al echipei Arval si al managerilor de flota care iti vor furniza date legate de flota achizitionata, datele de consum lunar si evolutia acestora si desfasuratorul tuturor inspectiilor pe care trebuie sa le efectuati. Stresul legat de vizitele in service-ul auto si orele de asteptat pentru programarea inspectiilor vehiculului la institutiile competente va disparea complet datorita sprijinului echipei Arval. Contacteaza-ne la numarul de telefon afisat pe website-ul Arval Romania www.arval.ro si programeaza o intalnire cu unul dintre specialistii nostri!

Citiţi mai departe Show less